Lidl ürünleri tehlikede

Lidl ürünleri tehlikede

Lidl'de ürünleri bulunan popüler bir İspanyol şarap üreticisi de iflas etti! Öte yandan, iddiaya göre, Lidl'in şu anda başka bir sorunu daha var: Bazı ürünler bir geri çağırma nedeniyle ürün yelpazesinden çıkarılıyor...

Giderek daha fazla şirket iflas başvurusunda bulunuyor. Bavyera bira fabrikası Bachmayer ve 130 yılı aşkın bir süre sonra kapanmak zorunda kalan geleneksel bira fabrikası Böhmisches Brauhaus gibi çok sayıda bira fabrikası iflastan etkilendi. Şimdi de Lidl'de ürünleri bulunan popüler bir İspanyol şarap üreticisi de iflas etti!

Söz konusu iflas eden şarap üreticisi Marqués de la Concordia Family Wines (MCFW). Şirket İspanya'nın en büyük on şarap üreticisinden biri ve ürünlerini Almanya'ya da ihraç ediyor.

LIDL ÜRÜN YELPAZESİNDEN ÇIKARIYOR

MCFW şarapları, diğerlerinin yanı sıra Lidl online mağazasında da mevcut. Örneğin 2018 yılına ait sek bir kırmızı şarap burada satılıyor. Ancak şarap üreticisi şimdi kapanma tehdidiyle karşı karşıya.

İspanyol ticaret sicili, MCFW 2022 şirketinin 33 milyon Euro ciro ile 64 milyon Euro'dan fazla borcu olduğunu gösteriyor.

Öte yandan, Lidl'in başka sorunları da bulunuyor. İddiaya göre, Lidl'in şu anda başka bir sorunu daha var: Bazı ürünler bir geri çağırma nedeniyle ürün yelpazesinden çıkarılıyor...

ARTI49

HABERE YORUM KAT