Almanlar en çok "göçmen", "gizli toplantı" ve "entegrasyon" konularını konuşuyor

Almanlar en çok "göçmen", "gizli toplantı" ve "entegrasyon" konularını konuşuyor

Sosyal medya platformu X'te Almanya gündeminde en çok konuşulan konular arasında bu sıralar dikkat çeken başlıklar bulunuyor. Trend Topic listesinde "göçmen", "entegrasyon" ve "gizli toplantı" hakkında on binlerce paylaşım yapıldığı görüldü...

Almanya son dönemde ülkedeki aşırı sağcıların yaptıklarını tartışıyor.

Alman basınının ifşa ettiği, aşırı sağcıların ülkede yasal yollarla bulunanlar dahil milyonlarca göçmeni sınır dışı etme planı ülkeden en çok konuşulan konu oldu.

"MİGRANT", "INTEGRATİON", "GEHEİMTREFFEN"...

Sosyal medya platformu X'te Almanya gündeminde en çok konuşulan konular arasında bu sıralar dikkat çeken başlıklar bulunuyor.

X'te Trend Topic(TT) sıralamasında; "Migrant", yani "göçmen" başlığında yaklaşık 48 bin tweet atılırken, "Integration", yani "entegrasyon" başlığında 46 bin, "Geheimtreffen", yani "gizli toplantı" başlığında ise 15 bin paylaşım yapılmış bulunuyor.

Aşırı sağcı ve göçmen partisi AfD'nin gizli toplantısı ifşa olurken, sosyal medyada AfD'li hesapların ve yöneticilerin, "Bu bizim için gizli bir şey değil, bizim politikamız zaten bu" gibi yorumlar yapması da büyük tepki çekti.

İşte TT'deki o konular:

whatsapp-gorsel-2024-01-12-saat-21-50-15-c4c41196.jpg

İlgili haberler:

ARTI49

HABERE YORUM KAT