Tiktok fenomeninin ani ölümü şüphelere neden oldu

Tiktok fenomeninin ani ölümü şüphelere neden oldu

Kyle Marisa Roth'un ani ölümü, ailesi ve sevenleri arasında soru işaretlerine neden oldu.

Sosyal medya platformu Tiktok'ta ünlülerle ilgili "dedikodu" ve magazin içerikleri üreterek hatırı sayılır bir kitle ve etkileşime ulaşan fenomen Kyle Marisa Roth, 36 yaşında beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetti.

Influencer Marisa'nın annesi Jacquie Cohen Roth, kızının vefat haberini "Açıklamam gereken yıkıcı bir kaybım var. Kızım Kyle vefat etti. Kyle tutkuyla sevdi ve yaşadı. Şu anda hiçbir şey mantıklı değil ve önümüzdeki günlerde daha fazlasını anlayacağız" notuyla Linkedln üzerinden duyurdu.

Kız kardeşi Lindsay Roth ise "Kız kardeşim Kyle Marisa geçen hafta vefat etti. Aile olarak hala onun hayatını nasıl kutlayacağımıza ve onurlandıracağımıza karar vermeye çalışıyoruz. Ne olduğunu henüz bilmiyoruz" ifadelerini kullandı.

ŞÜPHEYLE YAKLAŞILDI

Ünlü fenomenin daha önce bağırsak kanserine yakalandığı ancak bunu atlattığı biliniyordu. Ailenin ve hayranlarının sosyal medyada yaptıkları şüpheci yorumların ardından, genç fenomenin erken gidişine neyin neden olduğu konusunda kafaların karışık olduğu anlaşıldı.

ARTI49

HABERE YORUM KAT