Yemek yapmayan karısının kafasını yardı

Yemek yapmayan karısının kafasını yardı

Almanya'da 80 yaşındaki bir emekli vatandaş, kendisine yemek yapmadığı gerekçesiyle 74 yaşındaki karısını çekiçle ağır yaraladı.

FRANKFURT - Almanya'da 80 yaşındaki bir emekli vatandaş, kendisine yemek yapmadığı gerekçesiyle 74 yaşındaki karısını çekiçle ağır yaraladı.

İlk olarak FNP'nin aktardığına göre, çıkarıldığı mahkemede karısının 40 yıldır alkolik olduğunu ileri süren emekli, "Bana genellikle yemek yapmıyor" dedi. Yaşlı adam, Büdingen'de görülen mahkemede, hakimin alkolikse neden eşiyle 40 yıldır ayrılmadıkları yönündeki sorusunu ise, "Katolik papazı önünde iyi ve kötü günde birlikte olacaklarına dair söz verdiklerini belirterek" yanıtladı.

Yaşı nedeniyle serbest kaldı

Eşini yaraladıktan sonra yemek yemeye çarşıya giden adam, ancak saatler sonra ambulansa haber verdi. Sağlık ekipleri, geldiklerinde yaşlı kadını kanlar içerisinde yatakta buldular. Mahkeme, sanığı 1 yıl 10 ay hapis cezasına mahkum etti ancak 80 yaşında olduğu için bu cezayı paraya çevirdi. Yaşlı adam, bölgedeki zor durumdaki kadınlara yardım derneğine 1.500 avro ödemek şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT