SunExpress'ten Avrupa'ya yeni güzergahlar

SunExpress'ten Avrupa'ya yeni güzergahlar

SunExpress şirketi, Antalya, İzmir, Ankara, Diyarbakır, Elazığ ve Samsun'dan Avrupa şehirlerine yönelik kış tarifesini açıkladı.

İZMİR - SunExpress Hava Yolları, kış sezonu uçuş programını açıkladı. THY ve Lufthansa ortaklığı olan şirket, İzmir ve Antalya havalimanlarında bu 2 hava yolunun yurt dışı uçuş yapmaması nedeniyle neredeyse tekel konumunda bulunuyor.

Dış hatlarda Antalya’dan Düsseldorf, Köln, Berlin, Hamburg, Hannover, Frankfurt, Münih ve Stuttgart’a günlük uçuşlarını arttıracak olan firma, Avusturya’nın başkenti Viyana’ya haftada 6 sefer düzenleyecek.

Antalya’dan Basel ve Zürih’e hafta sonu, Paris’e de her Cumartesi sefer düzenleyecek olan şirket, şubat ayından itibaren haftada 2 kez Kopenhag seferlerine başlayacak. Legoland’e ev sahipliği yapan Billund’a da haftada 1 kez sefer düzenlenecek.

İzmir kalkışlı Düsseldorf, Frankfurt, Münih ve Stuttgart’a düzenlenen günlük uçuşların yanı sıra Berlin ve Hamburg’a sefer sayısını arttıracak olan hava yolu, Nürnberg'e haftada 1,  Amsterdam’a ve Viyana'ya ise haftada 3, Paris ve Kopenhag’a her Cumartesi, Brüksel’e de her Pazar sefer düzenlemeye başlayacak.

Ankara’dan Münih’e haftanın her günü, Düsseldorf'a haftada 5, Frankfurt ve Stuttgart’a ise haftada 2 uçuş düzenleyecek olan havayolu, ilk kez kış sezonunda Amsterdam ve Köln’e haftada 1 uçuş sunmaya başlayacak.

Diyarbakır’dan Düsseldorf ve Hannover uçuşlarını sürdürecek olan şirket, Elazığ’dan Düsseldorf’a ve Frankfurt’a haftada 1 kez direkt sefer sunmaya başlayacak. Samsun – Stuttgart uçuşları da devam edecek.

SunExpress, uçaklarda bir bardak suyu 19 liraya sattığı ve bilet fiyatlarının yüksekliği nedeniyle gurbetçiler tarafından sıkça eleştiriliyor.

HABERE YORUM KAT