SunExpress uçağına ilginç boyama

SunExpress uçağına ilginç boyama

Yaz aylarında yüksek fiyata bilet sattığı gerekçesiyle eleştirilere uğrayan SunExpress firması, uçağı The Grinch animasyon filminin karakterleriyle boyayacağını açıkladı.

ANTALYA - Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, Universal Pictures işbirliği ile Boeing 737-800 model uçağını, Grinç (The Grinch) animasyon filminin karakterleriyle boyayacak.

Özellikle yaz aylarında yüksek fiyatlı bilet sattığı gerekçesiyle eleştirilere uğrayan firmanın bu işlem için telif ve boya masrafı olarak ne kadar ödeyeceği ise açıklanmadı.

Uçak, sadık köpeği Max ile yaşayan ve yılbaşından hiç hoşlanmayan yeşil, huysuz ama bir o kadar da sevimli bir karakter olan Grinch'in yeni yıl kutlamalarını engellemek için atıldığı eğlence dolu maceraları konu edinen, Türkiye'de de 22 Kasım'da vizyona girecek The Grinch filminin karakterleri ile boyanacak.

SunExpress, daha öncede bir uçağını Minyonlar filminin karakterleriyle boyamıştı. Universal Pictures ile ikinci işbirliğini gerçekleştireceklerini kaydeden SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, "Aile dostu bir tatil havayolu olarak yaklaşan yeni yıl sezonunda bir uçağımızı Grinch gibi yılbaşının sembolü haline gelmiş bir karakter ile süsleyerek yolcularımızın yüzlerine bir gülümseme kondurmayı umuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT