'Nişan yapacaktık nasip olmadı'

'Nişan yapacaktık nasip olmadı'

Almanya'nın Hanau kentindeki ırkçı terör saldırısında yaşamını yitiren Gökhan Gültekin'in babası Behçet Gültekin, "Kanser hastasıyım. Hastaneye hep oğlum beni götürüyordu. Nişan parası biriktiriyordu. Nişan yapacaktık nasip olmadı" dedi.

HANAU - 52 yıldır Almanya'da yaşayan ve Hanau kentindeki ırkçı terör saldırısında yaşamını yitiren Gökhan Gültekin'in babası Behçet Gültekin, "İki tane oğlum vardı, ikisi de burada doğup büyümedir. Saldırı kurbanı 37 yaşındaki küçük oğlumdu ve daha bekardı, benimle beraber duruyordu. Saat 22.00 civarı ben iş yerinden geçerken ona selam verdim. Birkaç arkadaşıyla orada oturuyorlardı, 2 dakika sonra öldürdüler, ayrılmamız 2 dakika sürdü. Ben inanmadım." ifadelerini kullandı. 

"Nişan yapacaktık nasip olmadı"

Kanser hastası olduğunu aktaran Gültekin, "Her hafta iki sefer Frankfurt Üniverstesinin kliniğine gidip kemoterapi görüyorum, o beni götürüp getiriyordu, o bana tercümanlık yapıyordu. Eğer yaramaz bir çocuk olsaydı bunca zaman benimle yaşayamazdı. Çok yardımsever ve çok dindardır. Yardımseverdi. Onun için de nişan parası yapmak istiyorduk, nişan yapacaktık nasip olmadı." şeklinde konuştu.

Gültekin, kendi evladını bu olayda kurban verdiğini ve oğlunun yerinde başkalarının da olabileceğini belirterek üzüntüsünü dile getirdi.

HABERE YORUM KAT