Loto milyoneri Chico kalan parasını açıkladı

Loto milyoneri Chico kalan parasını açıkladı

Kürşat Yıldırım, nam-ı diğer Chico, "Tam olarak yedi milyondan fazla, ama hepsi nakit değil" diyerek kalan parasının miktarını açıkladı. Chico, 2022 yılında piyangodan 9,9 milyon Euro kazanmıştı.

"Chico " olarak bilinen Kürşat Yıldırım, 2022 yılında, bir gecede multi-milyoner oldu. Dortmundlu'nun 9,9 milyon Euro kazanmasının üzerinden yaklaşık bir buçuk yıl geçti. O zamandan beri Çiko lüks yaşamını tüm Almanya ile paylaşıyor.

Sayısız spor arabalarını ve lüks tatillerini instagram hesabınnden takip eden abonelerinin aklına ise sürekli şu soru geliyor: 10 milyon Euro'dan ne kadar kaldı?

Chico, verdiği bir röportajda "On milyondan geriye hala yeterince var!" dedi. 43 yaşındaki Chico her zamanki açık sözlülüğünü koruyarak elindeki rakamı açıkladı:

"Tam olarak yedi milyondan fazla, ama hepsi nakit değil."

Piyangodan kazandığını son aylarda iyi değerlendiren Chico, şunları söyledi:

"Sosyal medya sektörü de dahil olmak üzere birkaç şirket kurdum. Şimdi oradan da para kazanıyorum. Bir influencer oldum ve büyük şirketlerle pek çok işbirliği yapıyorum."

"YEDİ EV SATIN ALDIM"

Chico kazancının büyük bir kısmını gayrimenkule yatırdı. Chico, "Yedi ev satın aldım, bunlardan beşinin parasını çoktan ödedim. Sonra arabalarım ve mücevherlere yatırdığım yarım milyon avro var" diye açıkladı.

Chico, böylelikle parayı bir yerde tutmaktansa bir çok yere dağıtarak koruduğunu söyledi.


ARTI49
Fotoğraf: @chico_lottomillionaer / İnstagram

HABERE YORUM KAT
1 Yorum