Almanya'nın Loto Milyoneri Chico'nun Türkiye tatili sırasında polis sevgilisiyle yaşadıkları şaşırttı!

Almanya'nın Loto Milyoneri Chico'nun Türkiye tatili sırasında polis sevgilisiyle yaşadıkları şaşırttı!

Almanya'da lotodan 10 milyon Euro kazanarak zengin olan Chico lakaplı Kürşat Yıldırım, verdiği röportajla tekrar gündeme düştü.

Almanya'da piyangodan kazandığı parayla milyoner olan Chico lakaplı Kürşat Yıldırım, maddi durumu değiştikten sonraki hayatı hakkında konuştu.

Chico, "Piyango oynamaya devam ediyorum ama artık çok daha az para harcıyorum. Artık bir iş adamı oldum. Birkaç holding, bir sosyal medya şirketi kurdum. Milyonlarımın yarısından fazlasını gayrimenkule yatırdım" dedi.

Birkaç hafta önce kadın bir polisle ilişkisi olduğu ortaya çıkan Chico, Türkiye'deki tatillerinde aralarının bozulduğunu söyledi. Chico, "Onunla çok mutluyum, her boş dakikamızı birlikte geçiriyoruz. Ayrıca bana çok yardımcı oluyor ve beni birçok hatadan kurtardı. Biz çok farklı dünyalardan geliyoruz. Biz çok farklı dünyalardan geliyoruz ama neyse ki çözdük" diye konuştu.

Loto milyoneri, maddi durumu değiştikten sonraki hayatı için ise şu açıklamayı yaptı:

"Eko Fresh gibi tanınmış şahsiyetlerle tanışmam özeldi. Ancak bu dönemde güvenmemem gereken insanlara güvendim. Yardım etmemem gereken insanlara yardım ettim."

ARTI49

HABERE YORUM KAT