İmamoğlu için Frankfurt'ta stant kurdu

İmamoğlu için Frankfurt'ta stant kurdu

Almanya'nın Frankfurt şehrinde yaşayan Malik Gürses, Ekrem İmamoğlu'na destek için tek başına stant açtı.

FRANKFURT - Almanya'nın Frankfurt şehrinde yaşayan bir Türk, en işlek alışveriş caddesinde, Ekrem İmamoğlu'na destek için stant kurdu. Sözcü gazetesinden Ali Gülen'in haberine göre, CHP üyesi olan ve Hessen CHP Örgütü'ndeki iç çekişmelerden dolayı destek alamayan Malik Gürses, yetkililerden izin alıp en işlek caddede, "Her şey çok güzel olacak" yazısını astığı bir stant kurdu. 

Burada İmamoğlu'na destek olan herkesi ağırlayan Malik Gürses, hem Almanlar'a hem de Türkler'e sesleniyor ve İstanbul seçimlerinin önemini anlatıyor. Dört gün boyunca, yüzlerce kişiyle konuşan ve demokrasi için bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu anlatan Malik Gürses'e Türk kökenli vekiller ve çevreden katılan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Haziran'da da 4 gün

Malik Gürses, "Tek kişilik etkinlik" dediği etkinliği için izinler ve stant dahil her şeyi tek başına ayarladığını belirtti. İmamoğlu'na desteğinin devam edeceğini belirten Gürses, "Hauptwache'de 14, 15, 21 ve 22 Haziran günleri saat 13.00 ile 17.00 arasında da stand kurup herkese bu seçimin bir onur mücadelesi olduğunu anlatacağım" dedi. 

Standı, SPD Hessen Milletvekili Turgut Yüksel de ziyaret etti.

frankfurt-2.jpg

HABERE YORUM KAT