Hıncal Uluç yoğun bakıma kaldırıldı!

Hıncal Uluç yoğun bakıma kaldırıldı!

Gazeteci-yazar Hıncal Uluç, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alındı

Gazeteci, köşe yazarı ve spor yorumcusu olan 82 yaşındaki Hıncal Uluç, sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı.

Hıncal Uluç’un sağlık durumuyla ilgili T24’e konuşan Sami Çölgeçen, "Az önce Hıncal Bey'in doktoruyla konuştuk; durumunun oldukça kritik ve ağır olduğunu öğrendik" dedi.

 Sami Çölgeçen, şunları söyledi:

 "Biraz önce doktorla konuştuk, Hıncal Bey'in durumu oldukça kritik. Kendisinin zaten 1 böbreğinde sıkıntılar vardı ve böbreğini kaybetmişti. Şimdi diğer böbreğinde de çok ciddi sıkıntılar ortaya çıktı. Bununla beraber başka sağlık sorunları da bulunmakta. Kendisi şu an yoğun bakımda yatıyor, durumunun ağır olduğunu öğrendik. 1960'dan beri çok yakındık, çok üzgünüm..."

 Akciğerinde de sorun yaşayan Hıncal Uluç'a, kan zehirlenmesi sıkıntısı nedeniyle de yoğun bakım tedavisi uygulanıyor.

 Yaklaşık üç ay önce kalçası kırılan ve eş zamanlı olarak by-pass ameliyatı geçiren Uluç'un, o günden beri hastane trafiğinin sürdüğü; 8 Temmuz Cuma sabahı ise yoğun bakım servisine kaldırıldığı öğrenildi.

 Hıncal Uluç'ın yoğun bakıma kaldırıldığını Twitter hesabı üzerinden duyuran Hürriyet gazetesi yazarı Tahir Kum da paylaşımında; "Bayram vesilesiyle sevgili Öcal Uluç üstadımı, abimi aradım... Sesi çok kötü geliyordu... Sebebi; Hıncal abi yoğun bakıma alınmış... Allah'a Teala acil şifalar ihsan eylesin" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT