Hamburg'da Cumhuriyet coşkusu

Hamburg'da Cumhuriyet coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96. yıl dönümü, Hamburg ve Çevresi Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen etkinlikle coşkuyla kutlandı.

HAMBURG - Almanya'nın Hamburg şehrinde Hamburg ve Çevresi Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlaması, Hamburg Başkonsolosu Yonca Sunel ve yaklaşık 500 Türk misafirin katılımıyla gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşan Hamburg ve Çevresi Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı M.Serdar Temur, "Bizim Cumhuriyetimiz yalnız bir siyasi yönetim biçimi değildir. Bizim Cumhuriyetimiz aynı zamanda bir yaşam biçimidir. Yalnız komşularıyla değil bütün dünya ile barışı önerir. Yurtta barışı, dünyada barışı savunur. Batıya rağmen kurulmuştur, ama batıya karşı değildir. Bütün milletlere saygı gösterir" dedi.

whatsapp-image-2019-11-01-at-20.19.18.jpeg

Kutlama Aytun Ede’nin çaldığı marşlar, türküler, şarkılar, dans müziklerinin yanında Yörük Efeler’in Zeybek gösterisi, Onur Gümrükçü ve Karin Solana’nın tango gösterisi ve Murat İnce’nin Türkçe Rock parçaları ile çok çoşkulu bir şekilde sürdü.

HABERE YORUM KAT