'Halkı tehdit edemezsin'

'Halkı tehdit edemezsin'

CHP Münih Birliği Başkanı Gülbey Kılıç, sarı yelekli eylemcilerin Fransa'da yaşayan Türklerin de hakkını savunduğunu hatırlatarak, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin sözlerine tepki gösterdi.

MÜNİH - CHP Münih Birliği Başkanı Gülbey Kılıç, sarı yelekli eylemcilerin Fransa'da yaşayan Türklerin de hakkını savunduğunu söyledi.

Kılıç, seçim meydanlarında "AKP'den Yüce Divan'da hesap sormazsam namussuzum" diyen ancak daha sonra AKP'nin kurduğu Cumhur İtfifakı'na küçük parti olarak girip, Erdoğan yönetiminin devam etmesini sağlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sarı yeleklilerle ilgili sözlerine tepki gösterdi.

Türklerin de hakkını savunuyorlar

Bahçeli'nin "Özenen varsa bedelini çok ağır öder" demesini eleştiren Gülbey Kılıç, "Fakir fukara ezilsin, açlıktan ölsün. 'Saraya bir şey olmasın' diye halkı tehdit ediyorsun. Birine yaranacağım diye kendini yırtıyorsun. Yazık ki, fakir fukaradan oy alıp o koltukta oturuyorsun. Nice dikta rehimlerinin tehditleri işe yaramadı. Sen kim oluyorsun Sayın Bahçeli? Sarı yelekliler Fransa'da yaşayan Türklerin de haklarını savunuyor. Haberin var mı?" diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT