Halk Arenası giriş kartları anında tükendi 

Halk Arenası giriş kartları anında tükendi 

Hagen Demokratik Türk Birliği tarafından 27 Nisan’da Almanya’da düzenlenecek olan Halk Arenası giriş kartları bitti. 1700 kişilik kapasitenin kısa sürede dolduğunu belirten Şükrü Budak, giriş kartı olmayanların alana giremeyeceğini hatırlattı. 

HAGEN - Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Sosyal Demokrat Dernekleri, Hagen Demokratik Türk Birliği Derneği olarak 27 Nisan 2018 tarihinde Hagen Stadthalle'de Uğur Dündar ile Halk Arenası programı konuk edecek. Halk Tv’den canlı yayımlanacak olan programın konuğu ise Gazeteci Yılmaz Özdil olacak.

Hagen Demokratik Türk Birliği’nin dayanışma amacıyla 10 avro olarak belirlediği programdan elde edilecek gelir, Vefa Vakfı’na bağışlanarak, Uğur Dündar’ın mezun olduğu Vefa Lisesi öğrencilerine burs olarak verilecek.

ARTI49’a konuşan DTB Hagen e.V. Başkanı Şükrü Budak, giriş kartlarının kısa süre içerisinde tükendiğini belirterek, kartı olmayanların 27 Nisan akşamı salona gelmemelerini istedi.

Güvenlik gerekçesiyle emniyet güçlerinin giriş kartı olmayanları alana yaklaştırmayacağını hatırlatan Budak, “Girişte kart verilmesi mümkün değil. 1700 kişilik salon tamamen doldu. Bu nedenle vatandaşların o akşam salona gelerek mağdur olmalarını istemiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT