Gurbetçinin Türkiye'de acı ölümü

Gurbetçinin Türkiye'de acı ölümü

Almanya'nın Stuttgart kentinde ikamet eden ve karın yağlarını aldırmak için Gaziantep'e gelen 38 yaşındaki Yeliz B., hastanede hayatını kaybetti.

Güncelleme (14.06.2019) : Gurbetçinin ölüm nedeni belli değil 

GAZİANTEP - Almanya'da ikamet eden ve karın yağlarını aldırmak için Gaziantep'te özel bir hastanede bıçak altına yatan 38 yaşındaki Yeliz B. ameliyattan 15 gün sonra hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre olay, Gaziantep'te özel bir hastanede yaşandı. Almanya'nın Stuttgart kentinde yaşayan ve karın yağlarını aldırmak için Gaziantep'e gelen 38 yaşındaki evli ve iki çocuk annesi Yeliz B. ameliyat edildi. İlk ameliyatı 1 Aralık 2018 tarihinde yapılan talihsiz kadın, 24 Mayıs 2019 tarihinde yapılan ikinci ameliyatın ardından fenalaştı.

Yaşadığı rahatsızlık sonucu kalbi duran ve Gaziantep Üniversitesi Hastanesinde tekrar hayata döndürülen Yeliz B., yoğun bakım ünitesinde 15 gün makineye bağlı olarak yaşadıktan sonra bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Yeliz B.'nin cansız bedeni Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Öte yandan Yeliz B.'nin Kırşehir Kaman ilçesi Tepe Köyünde defnedileceği, yakınlarının ise hastane hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
3 Yorum