Gurbetçinin evine 15 kurşun sıkıldı

Gurbetçinin evine 15 kurşun sıkıldı

Almanya'dan tatil için Kocaeli'ndeki evine gelen Sevim Keleş, camlara silahla 15 kurşun sıkıldığını görünce polise şikayette bulundu. Keleş, dairesinde hak iddia eden akrabalarının evini kurşunladığını iddia etti.

DARICA - Olay, Kocaeli'nin Darıca ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi Doktor Zeki Acar Caddesi'nde meydana geldi. Apartmanın 2'nci katında oturan Sevim Keleş (50), 2 gün önce, yaşadığı Almanya'dan tatil için evine gelmek istedi. Keleş, Darıca'ya gelmeden, her zaman evinin temizliğini yapan kadını aradı.

Temizlik yapmak amacıyla dün eve gelen kadın, Keleş'i arayarak, camlarda kurşun izlerinin olduğunu söyledi.

gurbetci-kadinin-evini-kursun-yagmuruna-tutmuslar_5058_dhaphoto6.jpg

Bugün evine gelen Sevim Keleş ise polisi arayarak, şikayette bulundu. İhbarla gelen polis ekipleri, evde yaptıkları inceleme sonucu odaların camlarında 15 kurşun izi tespit etti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

gurbetci-kadinin-evini-kursun-yagmuruna-tutmuslar_5058_dhaphoto3.jpg

Sevim Keleş, evini kurşunlayanlardan şikayetçi olduğunu belirterek, "Saydığımda bütün camlarda 15 kurşun izine rastladım. Üzerimdeki şoku atlattıktan sonra polise haber verdim. Bu evimin üzerinde hak iddia eden husumetli akrabalarım dışında kimseyle alıp veremediğim olmadığı gibi düşmanım da yok. Polise isimlerini verdiğim akrabalarımdan şikayetçiyim" dedi.

 

HABERE YORUM KAT