'Gurbetçilerin hakkını savunacak yok mu?'

'Gurbetçilerin hakkını savunacak yok mu?'

Zonguldak’a gitmek üzere bindikleri uçak içinde Düsseldorf Havaalanı’nda 6 saat mahsur kalan bir gurbetçi, “Gurbetçileri hakkını hukukunu mecliste savunacak, hiç mi adam gibi adam, bir babayiğit yok?” diyerek isyan etti.

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’ne gitmek üzere Düsseldorf Havaalanı’ndan uçağa binen yolcular, uçağın içerisinde 6 saat mahsur kaldılar. 

Yolcular isyan etti

Atlasglobal’in Zonguldak’a yaptığı çift hatlı seferinde uçakta bekleme krizi yaşandı. Pusula gazetesinden Öznur Güneş’in haberine göre, Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’ne gitmek üzere Düsseldorf Havaalanı’nda hiçbir açıklama yapmadan 6 saat bekletildiklerini belirten gurbetçiler mağdur edildiklerini ve uçaktan inmek isteyenlere bile müsaade edilmediğini belirttiler.

"Uçaktan inmek isteyen yolculara izin verilmedi"

Uçakta mahsur kalan gurbetçi, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

“Düsseldorf-Çaycuma Havaalanı‘na uçuşlarını başlatmış bulunan Atlasglobal Havayolu şirketi, maalesef yolcularını mağdur etmeye devam ediyor. Çaycuma Havaalanı‘nda Düsseldorf‘dan direk uçmak isteyen yolcular, Düsseldorf Havaalanı’nda uçağın içerisinde sebebini bilmeden 6 saat bekletildiler ve uçaktan inmek isteyen yolculara da müsaade verilmedi" dedi.

"Mecliste gurbetçinin hakkını savunacak hiç mi adam gibi adam yok?"

Yolcuların Çaycuma Havaalanı’na uçtuklarına bin pişman olduklarını söyleyen gurbetçi, "Bölgemiz halkının seçtiği vekiller, ne işle meşgul? Bu durumlardan haberdar değiller mi? Halkını düşünen ve Avrupa‘daki gurbetçilerin hakkını hukukunu savunacak hiç mi adam gibi adam, bir babayiğit yok?” diyerek isyan etti.

HABERE YORUM KAT
2 Yorum