'Gurbetçiler Türkiye'ye dönsün!'

'Gurbetçiler Türkiye'ye dönsün!'

Türkiye'de bir grup genç, gurbetçilere Türkiye'ye dönerek, Avrupa ekonomisini çökertme çağrısı yaptı: Dönmeyen dışlanmalı, teröristten farklı tutulmamalı.

İSTANBUL - Türkiye'nin en çok girilen internet sitelerinden olan Ekşi Sözlük'te bir kullanıcı, gurbetçilerin acilen Türkiye'ye dönmesi yönünde bir kampanya başlattı.

Kısa süre içerisinde yüzlerce kişiden destek gören kampanya, Avrupalı Türklerin en kısa sürede Türkiye'ye dönerek, faşist Avrupa ekonomilerini çökertmeleri önerisine dayanıyor.

Başta Hollanda olmak üzere, Almanya, Fransa, Belçika ve bütün Avrupa ülkelerinde yaşauan gurbetçilerin yıllarca Avrupalı faşistlerin ağız kokusunu çektiklerini, şimdi de anayurtlarıyla bağlarının koparılmak istendiğini vurgulayan kullanıcı, "Haydi, istikamet Türkiye" sloganıyla, gurbetçileri Türkiye'ye çağırdı.

Kampanyanın sunuş yazısında ayrıca şu ifadeler kullanıldı:

"Biz orada Hollanda, Almanya, Belçika ekonomisinin bel kemiğiyiz. Biz olmazsak ekonomileri bir ay dayanamaz. Zaten dağılmamak için zor direnen Avrupa Birligi hepten çöker ve orta çağın karanlık devirlerine geri döner, birbirlerini yerler.

Haydi istikamet Türkiye!

Şimdi, gelecek bin yilin yukselen yildizi olan turkiye'nin sahlanisinda yer almaya. bundan sonra enerjimizi gavurlarin paralarina para katmak icin degil, Osmanlı yurdunun kalkinmasi icin harcamaya.

Gelin, hep birlikte 2453 hedeflerinde birlikte tek yürek olup Türkiye'deki akrabalarımızla birlikte mücadele edelim. Avrupa'ya hak ettikleri cevabı hep birlikte verelim.

Tüm bu olanlara rağmen kampanyaya katılmayanlar olacaktır şüphesiz. Özellikle, hesapta türk kökenli görünen PKK'çıların yaşanan bu olaylardan sevinç duyduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. Ayrıca avrupalının kıçını yalama heveslisi laikçi küçü küçular da bu mücadelede kendilerinden beklenen hainliği gösterecek, anayurtlarına karşı cephe alacak. onların bu kutlu mücadeleye katılmayıp çöken avrupa tarafında yer alacaklarına şüphe yok.

Dolayısıyla, tüm bu haksızlıklara rağmen, yüce milletimize yapılan bu saygısızlığa karşı memleketlerine, baba toprağına, Yozgat'a, Afyon'a, Elazığ'a dönmeyen gurbetçiler dışlanmalıdır, teröristten farklı tutulmamalıdır. 

Haydi, istikamet Türkiye!

Kaynak: ekşisözlük

HABERE YORUM KAT
33 Yorum