Gurbetçi kızlar yurt dışına kaçmış

Gurbetçi kızlar yurt dışına kaçmış

Avusturya'dan giderek Adnan Oktar cemaatine katılan ve babalarının onları aramasıyla gündeme gelen genç kızların, anneleri ile birlikte operasyondan önce yurt dışına çıktıkları öğrenildi.

VİYANA - Avusturya'nın başkenti Viyana'da yaşarken, İstanbul'a giderek Adnan Oktar cemaatine katılan Gülperi T. ve 2 kızının, operasyondan önce ülkeyi terk ederek yurt dışına çıktıkları kaydedildi. Babalarının kızlarının geleceğinden endişe ederek, olayı basına taşımasının ardından anne ve kızları Adnan Oktar'ın yanında çok iyi durumda olduklarını belirten bir video çekerek internette yayımlamışlardı.

Habertürk internet sitesinde yer alan habere göre, baba Elvan Koçak ise Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve kızlarının orada zorla tutulduklarını söylemişti. 

Avusturya'da da gençlik dairesi ve savcılık nezdinde girişimlerde bulunan Koçak, dilekçesinde, "Kızlarım Viyana'da iyi bir eğitim görüyorlardı. Eğitimlerini yarıda bırakıp Adnan Oktar tarafından yeri belli olmayan bir otelde alıkonulduklarını duyuyorum" demişti.

HABERE YORUM KAT