FAZ: Türkiye sizi çağırıyor

FAZ: Türkiye sizi çağırıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Türkiye'ye karşı hainlik yapanların havaalanlarında "yallah" gözaltına alınacağı söylemesinin ardından, Almanya'nın önemli gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung, Almanları Türkiye’de tatil yapmaya çağırdı.

Almanya'nın önemli gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung, 16 sayfalık "Türkiye'de Tatil" temalı ek yayını ile Almanları Türkiye’de tatil yapmaya çağırdı.

Alman gazetecilerin, Türkiye'nin tarihi ve turistik değerlerini kaleme aldıkları Türkiye'de Tatil ekinde, Diriliş Ertuğrul dizisinin ünlü oyuncusu Engin Altan Düzyatan ile yapılan röportaj da yer aldı.

060320191740169841502.jpg
Tur Operatörü FTI CEO’su Dietmar Gunz da, dergiye yazdığı yazıda, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam edeceklerini vurguladı ve "Türkiye’ye gelen yabancı turist her yıl artmaya devam edecek. Türkiye bizim sadece en önemli pazarımız değil, aynı zamanda küresel büyüme hedeflerimiz için en önemli ülke. Bu yıl da Türkiye’ye yatırım yapmaya ve Türkiye’deki yatırımlarımızı artırmaya devam ediyoruz" dedi.

Bakan Soylu: Dışarıda hainlik yapanı gözaltına alıp yallah...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşmuş ve "Avrupa'da, Almanya'da öyle terör örgütünün toplantılarına katılıp da ondan sonra gelip Antalya'da, Bodrum'da, Muğla'da tatil yapanlar var ya, onlar için de tedbir aldık şimdi. Hadi gelsinler bakalım havalimanlarından içerisi girsinler. Gözaltına alıp yallah, öyle kolay değil. Dışarıda hainlik yapıp, içeride, Türkiye'de keyfini, sefasını sürmek bundan sonra kolay değil" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT