Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'kaçacaklar' tepkisi

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'kaçacaklar' tepkisi

İstanbul'da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne ilk fidanı diken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen İstanbul'un fethinin 569. yılı kutlamalarına ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ilk fidan dikim törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Aldığım resmi rakamlarla şu anda 560 bin kişi karşımda bulunuyor" derken "Hiçbir beklenti bu mübarek ülkenin geleceğini tehlikeye atmaya değmez. Gelin eser ve hizmette, sıkıntıların çözümünde yarışalım. Biz hepsine varız. Cumhur İttifakı olarak varız. Suriye'nin kuzeyinde teröristlerle mücadele ediyoruz. Kökünü kazıyana kadar devam edeceğiz. Türkiye, egemenlik haklarına karşı haysiyet mücadelesi yürütürken mandacı zihniyeti hortlatacak hamlelere yönelmeyin" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da seslenen Erdoğan, "İnsan biraz utanır ya. 'Kaçacak' türü akıl ve ahlak dışı hezeyanlarla bu iş hiç olmaz. İşte Erdoğan burada, Ataköy'de, ölümüne burada" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT