CHP'li gençler 19 Mayıs'ta Ankara'da

CHP'li gençler 19 Mayıs'ta Ankara'da

CHP Kuzey Ren Vestfalya (NRW) Gençlik Kolları, 19 Mayıs'ta Anıtkabir'de Büyük Atatürk'ün huzuruna çıkacak.

KÖLN - 2015 yılı Genel Başkanın Düsseldorf ISS Dome mitingine gelişinden sonra kurulan ve kuruluşundan bu yana yapmış olduğu etkinliklerle Avrupa örgütleri içerisinde çalışmalarından sıkça söz ettiren bir yapı haline gelen CHP NRW Gençlik Kolları, 19 Mayıs 1919'un 100. yılında Büyük Atatürk'ün huzuruna çıkacak.

Yaklaşık 20 kişilik bir gençlik heyeti ile yola çıkan NRW Gençlik örgütünün en büyük destekçisi olan CHP NRW Birlik Başkanı İbrahim Vural, CHP NRW Birliği Kadın Kolları kurucu Başkanı Gülten Taş ve CHP NRW Birliği Gençlik Kolları kurucu Başkanı Ceren Sarıyar da gençlere eşlik edecek. 

Gençlik Gelecek, gelecek Gençliktir sözlerini sarf eden ve böyle bir organizasyona imza atmaktan büyük onur ve gurur duyduklarını belirten CHP NRW Gençlik Kolları başkanı Melih Keser "Gerek yurtdışında gerekse yurtiçinde bize düşen görevi her daim yapmaya hazırız" dedi. 

Birlik Başkanı İbrahim Vural da "Ben bu yola çıkarken hep gençlerime ve kadın örgütümüze güvenmişimdir. Sağımı ve solumu hep onlarla doldurmuşum. Gurur duyuyorum örgütümle. Bizlerden sonra gelecek kadroları yetiştirmek bizim en temel görevimizdir. Şunu da belirtmek isterim 19 Mayısta aynı zamanda birliğimiz NRW bölgesinde de Lüdenscheid temsilciliğimizin ev sahipliği yaptığı bir 19 Mayıs etkinliği düzenleyecektir. CHP NRW Birliği olarak eş zamanlı hem Türkiye’de hem de Bölgemizde 100. Yılımıza laik bir organizasyona imza atıyoruz" diye konuştu.

Gençlik Kollarının kurucu başkanı Ceren Sarıyar ise heyecanlı olduklarını ve umut dolu olduklarını kaydetti. "100. Yılda Ankara’da olmak Atanın huzuruna çıkmak paha biçilmez bir duygu. 19 eğitimli, Üniversiteli en az iki dil bilen ve partimizi yurtdışında en iyi şekilde temsil eden gençlerle 18 Mayıs’ta ilk olarak Genel Başkanımızı ziyaret edeceğiz. 19 Mayıs’ta ise örgütümüzle beraber Anıtkabir’de olacağız" şeklinde konuşan Sarıyar, bu organizasyonun gercekleşmesinde büyük katkısı ve çabası olan CHP yurtdışı örgütlenmesinin Koordinatörü  Sayın Ali Hikmet Akıllıya çok teşekkür ettiklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT