CHP Münih'ten korona desteği

CHP Münih'ten korona desteği

CHP Bavyera-Münih Birliği, korona nedeniyle evinden çıkamayan yaşlılara ev işlerinde ve alışverişte yardım ediyor. CHP'li gençler, kendilerini arayan yaşlıların alışverişlerini yapıp evlerine götürüyor.

MÜNİH - Cumhuriyet Halk Partisi Bavyera-Münih Birliği, bölgede yaşayan vatandaşlara alışveriş ve ev işleri konusunda destek vermeye başladı. 

Korona virüsünün özellikle yaşlılar için tehdit oluşturduğunu hatırlatan CHP Münih Başkanı Gülbey Kılıç, "Bu nedenle yanlarında kimsesi olmayan yaşlılarımıza alışveriş desteği sunmaya başladık. Evden çıkması riskli olan ve yardım edecek kimsesi bulunmayan kişiler bizi arayabilirler. Görevli arkadaşlarımız, evlerine gelerek alışveriş listelerini alıyor ve sonra ürünleri eve teslim ediyor. Bu zor günleri dayanışma içerisinde atlatacağız" dedi.

Sadece seçim zamanı yanınızda değiliz

Siyasi partilerin seçim dönemlerinde vatandaşları araçlarla ve otobüslerle seçim merkezlerine taşıdğını kaydeden Kılıç, "Bizim bu projeye başlarken çıkış noktamız, seçim öncesinde oy istediğimiz, seçim merkezine araçlarla götürdüğümüz vatandaşlarımızın, kötü günlerinde de yanlarında olduğumuzu göstermekti. Bu siyasi bir çalışma değildir. İnsani ve sosyal bir çalışmadır. Sadece CHP'lilere değil, her kesimden insana yardımcı oluyoruz. Bu çalışmamızın diğer siyasi partilere ve derneklere de örnek olmasını diliyoruz" diye konuştu. 

CHP Münih Birliği iletişim: +49 174 4993349

HABERE YORUM KAT