CHP iktidarın en büyük adayıdır

CHP iktidarın en büyük adayıdır

Yurt Dışı Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı'nda konuşan CHP Berlin Birliği Başkanı Kenan Kolat, CHP'nin 2023'ün en büyük iktidar adayı olarak yurt dışındaki Türklerin sorunlarına somut çözümler geliştirdiğini söyledi.

BERLİN - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Berlin Birliği, Almanya'nın başkenti Berlin'de Yurt Dışı Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı düzenledi. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Gazeteci Oktan Erdikmen'in konuşmacı olarak katıldığı panelin açılışını, CHP Berlin Birliği Başkanı Kenan Kolat yaptı. 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kenan Kolat: CHP 2023'te iktidara gelecek

Bu çalıştayda ele alınan sorunların, Türkiye'de gündeme getirilmesini sağlamak istediklerini belirten Kenan Kolat, "Cumhuriyet Halk Partisi artık muhalefet partisi olmanın yanı sıra, 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iktidarın en büyük adayıdır. Yeni Cumhurbaşkanının CHP'nin öncülüğünde seçileceğine inanıyoruz. Bu çerçevede sadece iktidarı eleştirmekle kalmayıp, yeni dönemde neler yapacağımızı, vatandaşlara neler vadedeceğimizi de ciddi şekilde çalışmamız gerekir" dedi. 

HABERE YORUM KAT
1 Yorum