CHP Almanya'da bir temsilcilik daha açtı

CHP Almanya'da bir temsilcilik daha açtı

CHP Edirne Milletvekili Bircan Almanya Koblenz Höhr-Grenzhausen CHP temsilciliğinin açılışını yaptı.

KOBLENZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Erdin Bircan Koblenz’de oluşturuların CHP temsilciliğinin açılışını CHP Koblenz Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Karadağ ile birlikte yaptı.

Açılışta Almanya’daki yurttaşlarımızın büyük coşkusunu gören Bircan, “Sanki Trakya’da seçim ofisi açılıyoruz, muhteşem bir coşku var. Almanya’da Atatürkçü, Cumhuriyetçi, CHP’li gurbetçilerimizin coşkusu bizi daha da mutlu ediyor. CHP Almanya’da da çalışıyor. Birliğimizin açılışına gelen yurttaşlarımız şimdiden seçimler için çalışmaya başlamış. Koblenz’de partimizi iktidar yapma mücadelesi veren arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim” dedi.

Bircan, “Açılıştaki yurttaşlarımız coşkusu beni çok duygulandırdı. Bizim yurt dışı örgütlenmelerimiz çok önemli. Öncelikle zaten anavatandan uzak oldukları için bir hasretlik çeken Almanya’daki yurttaşlarımızla daha sıkı bağlar kurmamızı sağlıyor bu temsilciliklerimiz. Sonra buradaki yurttaşlarımız Türkiye hakkında yurtdışı örgütlerimiz sayesinde daha doğru bilgileri alıyor. 

CHP Koblenz Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Karadağ’a ve temsilcilik çalışanlarına, emek verenlerine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT