Berlin'de ceza infaz kurumu hastanesinde firar... Polis bıçaklı kişileri arıyor...

Berlin'de ceza infaz kurumu hastanesinde firar... Polis bıçaklı kişileri arıyor...

Almanya'nın başkenti Berlin'de, iki kişi akıl sağlığı merkezinin hastanesinden kaçtı. Polis, bir operasyon başlatsa da firariler henüz yakalanamadı. Firar eden kişilerin bıçaklı olduğu söyleniyor...

Almanya'nın başkenti Berlin'de tartışma yaratacak bir olay yaşandı.

Berlin-Reinickendorf'ta iki kişi akıl sağlığı merkezinin hastanesinden kaçtı. Berliner Zeitung'a göre, olay Pazar gecesi saat 3.30 sularında meydana geldi. Bir polis operasyonu başlatıldı ve çok sayıda memur görevlendirildi. Ancak firariler henüz bulunamadı.

BIÇAKLILAR

Adamların ceza infaz kurumunun hastanesindeki güvenlik personelini tehdit ettikleri söyleniyor. Habere göre, adamların son derece tehlikeli oldukları ve bıçaklı oldukları söyleniyor.

Kaçışın önceki gün başarısızlıkla sonuçlanan klandan kaçma girişimiyle bir ilgisi olup olmadığı şu an için belirsiz.

Kaçışın geçen hafta ortasında başarısızlıkla sonuçlanan klandan kaçma girişimiyle bir ilgisi olup olmadığı şu an için belirsiz. Mahkumların kimlikleri şu anda kamuoyu tarafından bilinmiyor.

GEÇEN GÜN NE OLMUŞTU

Berlin'de, önceki gün, "Remmo" adıyla faaliyet gösteren suç makinesi aşiretin üyeleri, hastaneye yatırılan tutuklu aile üyesini kaçırmaya çalışmıştı.

Çetenin, bir aile üyesini kaçırmaya çalıştıkları ve başarısız oldukları duyurulmuştu.

Çete üyeleri, Çarşamba gecesi saat 03:00 sularında, özel araçlarıyla, Berlin'in Buch semtinde bulunan "rehabilite" hastanesine geldiler. Akıl hastası ve bağımlı suçluların tedavi edildiği hastanenin çitlerinde bir delik açtılar. 26 yaşındaki tutuklu aile üyesinin bulunduğu hücreye girmeyi ve suçluyu kaçırmayı planlıyorlardı. Şüpheliler, demir parmaklıkları kesmeye çalıştıkları sırada, güvenlik görevlileri durumu fark etti. Görevlilerin erken müdahalesiyle, ellerindeki aletleri bırakarak kaçan çete üyeleri, olay yerine geldikleri iki araçla bölgeden uzaklaştı.

Olayın ardından, tutuklu bulunan Remmo aşireti üyesi, tecrit hücresine alınmıştı.

ARTI49

HABERE YORUM KAT