Avusturya'da bir Türk aile yok oldu

Avusturya'da bir Türk aile yok oldu

Eşini ve 2 küçük kızını öldüren 38 yaşındaki baba, polisler gelince bıçağı göğsüne saplayıp pencereden atlayarak intihar etti.

HOHENEMS - Avusturya'nın Hohenems şehrinde gerçekleşen olayda, bir aile trajedisi yaşandı. 38 yaşında ve Türk kökenli olduğu belirtilen bir kişi, karısını ve 2 kızını öldürdükten sonra intihar etti.

Eşine ve çocuklarına yaklaşma yasağı bulunan adamın, ilk önce 4 ve 7 yaşlarındaki kızlarını oturma odasında çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdüğü, daha sonra da 33 yaşındaki karısına mutfakta küçük bir çekiçle saldırdığı ve sonrasında da defalarca bıçakladığı belirtildi.

İntihar etti

Bir apartmanın 3. katında bulunan evden yükselen çığlıklar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri, evin içerisinde çocukların ve kadının cansız bedenini buldu. Eşini ve çocuklarını öldüren babanın ise polisler gelince bıçağı kalbine saplayarak 10 metre yükseklikteki oturma odasının penceresinden atladığı ve intihar ettiği kaydedildi. 

ORF'nin haberine göre olayın nedeniyle ilgili bir açıklama yapılmazken, karısına ve çocuklarına yaklaşması yasak olan babanın ailesinin evinde kaldığı, olay gecesi de o evden çıkarak kendi evine geldiği ifade edildi. 

 

Fotoğraf: Arşiv

 

ekran-resmi-2017-07-12-21.30.23.png

HABERE YORUM KAT