Avrupa'dan giden vekiller ne işe yarıyor?

Avrupa'dan giden vekiller ne işe yarıyor?

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Sait Özcan, gurbetçilerin emeklilik hakları elinden alınırken 3 maymunu oynayan milletvekillerini eleştirdi.

OFFENBACH - İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Sait Özcan, 24 Haziran seçimlerinde Avrupa’da ikamet eden siyasetçiler arasından seçilerek TBMM’ye giden milletvekillerinin, yurt dışındaki Türklerin emeklilik haklarının elinden alınması sürecinde sessiz kalmasını eleştirdi.

"Bir tane projeleri, teklifleri yok"

Yaptığı açıklamada, “Beyefendiler seçimlerin ardından bir sene geçmesine rağmen Avrupalı Türklerin hiçbir sorunuyla ilgilenmediler. Mecliste herhangi bir projeleri, teklifleri de yok. Son günlerde yurt dışındaki vatandaşlarımızı derinden yaralayan emeklilik haklarının elinden alınması sürecinde de suspus oldular. Herhangi bir açıklamaları yok” diye konuşan Özcan, milletvekillerinin halkın isteklerini değil, liderlerine biat etmeyi önemsediklerini dile getirdi. 

"Sorunların takipçisi olacağız"

İYİ Parti olarak Avrupalı Türklerin hep yanında olacaklarını vurgulayan Sait Özcan, “Emeklilik, askerlik, uçak biletleri, Kapıkule’deki kuyruklar gibi sorunları kısa sürede çözeceğiz. Bütün sorunların takipçisi olacağız. İYİ’lerin iktidarında, gurbetçilerimiz ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmeyecekler” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT