AOK Hessen bakım hikayeleri arıyor

AOK Hessen bakım hikayeleri arıyor

AOK Hessen bakım hizmeti sunan uzmanların yaşadıkları hikayeleri arıyor. Bakım hizmeti sunanlar hikayelerini gönderdiklerinde, 8 bin avroya kadar ödül kazanabilecekler.

FRANKFURT - AOK Hessen Etnik Pazarlama Uzman Koordinatörü Necati Şuözer, Hessen eyaletinin empati kuran bakım uzmanları ile ilgili başlatılan proje hakkında bilgi verdi.

AOK Hessen'in hem ayakta hem de yataklı bakım hizmeti sunan kuruluşlardaki insanların hikayelerini aradığını belirten Şuözer, "Bu kişileri seçimindeki en büyük faktör, bu kişilerin bireysel yaşadıkları veya tanıklık etmiş oldukları hikayelere göre bir seçimin yapılacak olmasıdır" dedi.

AOK'dan yapılan açıklamaya göre ayrıntılar şu şekilde:

Bu etkinliğe bakıma muhtaç olanlar, onların yakınları ve aynı zamanda bu alanda çalışan kişiler bakım personeli katılabilirler. Verilecek olan dört ödülün toplam değeri 8.000 Avro´dur. Büyük ödülleri hak edecek kişilerin içinde olmayacağı çekilişte ise, bakım konulu hikayesini gönderen herkes, gazete aboneliği ve organik ürün satan dükkanlardan alışveriş için 100 Avro´luk alışveriş çeki kazanabilme imkanına sahip olabileceklerdir. 

Prosedür basittir: İster E-posta veya post yoluyla başınızdan geçen bir bakım hizmeti durumunu açıklayan anınızı, eğer mümkünse bu yıldan, yazılı olarak bize göndermeniz yeterli olacaktır. 1 Kasım 2019 tarihine kadar katılım mümkündür.

Katılım imkanları:

E-posta yolu ile: [email protected].

Posta yolu ile: AOK Hessen, Pressestelle, Basler Straße 2, 61352 Bad Homburg

Daha fazla bilgi için: empathie.hessen.aok.de

Yazı dili: Almanca

 

HABERE YORUM KAT