Almanya'dan İstanbul'a otobüs kaldıracak

Almanya'dan İstanbul'a otobüs kaldıracak

CHP Münih Başkanı Gülbey Kılıç, Almanya'da yaşayan ve İstanbul seçmen kütüğüne kayıtlı olan öğrenci ve emeklilerin 23 Haziran'da İstanbul'da olabilmeleri için, ulaşım masraflarını karşılayacaklarını söyledi.

MÜNİH -  CHP Münih Başkanı Gülbey Kılıç, kendilerine gelen talepler doğrultusunda, maddi durumu iyi olmayan ancak 23 Haziran'da oy kullanmak isteyenlerin yol masraflarını karşılayacaklarını söyledi.

Özellikle İstanbul seçmen kütüğüne kayıtlı olan öğrencilerin ve emeklilerin kendileriyle irtibata geçmelerini isteyen Kılıç, "Münih'ten en az bir otobüs kaldıracağız. Biz de yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla en kısa sürede İstanbul'a giderek seçim çalışmalarına destek olacağız. İstanbul seçmen kütüğüne kayıtlı olan vatandaşlarımız sosyal medya hesaplarımız üzerinden veya 017692816108 WhatsApp hattımızdan bize ulaşabilirler" dedi.

Haksızlığa herkes karşı çıkıyor

Ekrem İmamoğlu'nun hakkıyla kazandığı seçimlerin masa başı oyunlarla iptal edildiğini belirten Kılıç, "AKP seçimi iptal ettirerek çok büyük bir hata yapmıştır. Her kesimden insan bu haksızlığa karşı çıkıyor. 23 Haziran'da Ekrem İmamoğlu seçimleri çok büyük bir farkla kazanacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
10 Yorum