Almanya'da o maden suyu geri çağırılıyor!

Almanya'da o maden suyu geri çağırılıyor!

Almanya’da marketlerde satılan bir maden suyu geri çağrılıyor. Ürünü satın alan tüketicilerin ilgili markete ürünü iade etmeleri öneriliyor.

Maden suyu için alışveriş yaparken dikkatli olun. Diğerler marketlerin yanı sıra Rewe'den de temin edilebilen bir köpüklü maden suyu şu anda geri çağrılmakta. Geri çağrılan  “0.5 litrelik PET şişede doğal Bad Dürrheim organik maden suyu” ürünü. İlk adı L201 olan ve son kullanma tarihi 20 Temmuz 2023 olan ürünler geri çağrılmadan etkilendi Üretici, içeceğin tüketilmemesine karşı tavsiyede bulunuyor. Ürün, diğer marketlerin yanı sıra Rewe ve Aldi'den de temin edilebilir.

Bad Dürrheimer Mineralbrunnen GmbH & Co. KG resmi bir basın açıklamasında maden suyunun geri toplatılmasının nedenini olarak şişe açıldıktan sonra maden suyundan olağandışı bir koku yayılmasını gösterdi. Bu koku hatalı bir paketleme yapıldığı anlamına geliyor. Bad Dürrheimer tüketicilere etkilenen malları tüketmemelerini tavsiye ediyor.

Şirket, etkilenen ürünü stoklayan süpermarket zincirlerine şu mesajı gönderdi: “Bir perakendeci olarak, etkilenen ürünleri satış odalarından çıkarmanızı ve deponuzda emniyete almanızı rica ediyoruz. Zamanında bir tahsilat organize edeceğiz.” Ürünü daha önce satın almış olan müşteriler, ürünü perakendecilerine iade edebilirler.

Haber Çeviri: Tuğba Ünal
Fotoğraf: Unsplash - sanengineer

HABERE YORUM KAT