Almanya'da inanılmaz olay

Almanya'da inanılmaz olay

Almanya'da sahte kimlikle kendilerini Jugendamt (Gençlik Dairesi) görevlisi olarak tanıtıp çocuklu bir eve girmeye çalışan 2 şüpheli aranıyor.

DUISBURG - Almanya'da bir evin kapısını çalıp kendilerini Gençlik Dairesi (Jugendamt) görevlileri olarak tanıtan 2 kişi aranıyor. Duisburg Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 19 Aralık 2019 tarihinde saat 12:00 sularında kimliği belirtisz 2 kişi, 30 yaşındaki annenin kapısını çalarak kendilerini Gençlik Dairesi yetkilileri olarak tanıttılar. Mavi bir kimlik gösteren ve eve girmek isteyen şüpheliler, çocuğa yaklaşamadan dikkatli anne tarafından durduruldu.

Anne hemen Gençlik Dairesi'ni aradı

Hemen kapıyı kapatan ve Gençlik Dairesi'ne haber veren anne, durumun gerçek olmadığını ortaya çıkardı. Olay yerine gelen polis soruşturma başlatırken, şüphelilerin 1 kadın 1 erkek, kadının 40 yaşlarında 160-165 cm boylarında, sarı saçlı; erkeğin ise 45 yaşlarında 175-180 cm boylarında, kel ve siyah ceketli olduğu belirtildi. Aksansız Almanca konuştuğu ifade edilen şüphelilere karşı anne babaları uyaran polisler, hiçbir yabancının eve sokulmaması gerektiğini hatırlattı. Böyle durumlarda hemen emniyet güçlerinin bilgilendirilmesini isteyen yetkililer, 110 numaralı telefondan polise haber verilmesini istedi.

HABERE YORUM KAT