Almanya'da bir kadın daha raylara itildi

Almanya'da bir kadın daha raylara itildi

Almanya'da bir kadın daha tren raylarına itildi. Son günlerde bu 3. trenin önüne itme saldırısı olurken, istasyonların güvenliği ile ilgili tartışma başladı.

JÜTERBOG – Almanya’da son haftada 2 kişi, tren raylarında tanımadıkları insanlar tarafından itilerek ölüme sürüklenmiş ve ülkede, tren istasyonlarının güvenliği ile ilgili tartışmalar hız kazanmıştı. 

Çarşamba günü Brandenburg eyaletinde bulunan Jüterbog Tren İstasyonu’nda bu olaylara bir yenisi daha eklendi. m

Almanya haberleri sitesi Fernzeyn'in haberine göre, 33 yaşındaki bir Alman, 17 ve 20 yaşlarındaki 2 kişiye saldırdı. Şüphelinin alkol ve uyuşturucu altında olduğu ileri sürüldü.

Polis tarafından yapılan açıklamada, öncelikle çantasını alıp içindekileri boşaltan zanlının, 17 yaşındaki kişiyi tren raylarına ittiği belirtildi.

Raylardan kendi kendine kurtularak istasyon bölgesine geri çıkmayı başaran mağdur hafif yaralanırken, Deutsche Bahn’a bilgi verildiği ve olaylar esnasında hiçbir trenin istasyondan geçmediği kaydedildi.

Zanlı hakkında daha önce de mala zarar verme ve bir aracın aynasını kırma suçlarından soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT