'Kılıçdaroğlu'nun 10 sözünden 9'u yalan'

'Kılıçdaroğlu'nun 10 sözünden 9'u yalan'

Başbakan Binali Yıldırım’ın Erzincan'da düzenlediği toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 10 sözünden 9'unun yalan, 1'inin de şüpheli olduğunu iddia etti.

ERZİNCAN - Başbakan Binali Yıldırım’ın Erzincan'da düzenlediği toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 10 sözünden 9'unun yalan, 1'inin de şüpheli olduğunu iddia etti.

“Kılıçdaroğlu 10 şey söylüyor 9’u yalan, biri de şüpheli. Bir de çıkmış diyor ki ‘600 milletvekiline ne gerek var?’ 22 yıl önce kendileri 600’e çıksın demişler, altına da imza da atmışlar” diye konuşan Başbakan Yıldırım, başbakanlığın kaldırılması için oy istedi.

Yıldırım sözlerine şöyle devam etti:

“Erzincan şimdi diyor ki ‘Yıllar sonra bir başbakan çıkardık, anayasa değişiyor, Başbakanlık kaldırılıyor.’ Vatana hizmet, makamla mevkiyle olmaz. Eğer içinizde memleket aşkı varsa toprağı sürerek de ticaret yaparak da hizmet edersiniz. İşinizi en iyi şekilde yaparak da bu ülkeye, bu cennet vatana hizmet edersiniz. Biz Türkiye sevdalısıyız. Dün Ulaştırma Bakanı olarak ülkeme hizmet ettim, bugün başbakan olarak aynı şekilde ülkemize hizmet ediyoruz. Yarın da ne vazife verirseniz, siz ne derseniz, biz onu yaparız. Onlar 15 Temmuz’da asker kılığına girerek ülkeyi işgale çalışırlar, biz hem onları püskürtür hem de ülkemize hizmet ederiz. Onların işi hep ‘Hayır’ demek, engellemek, bizim işimiz de ‘Evet’ demek, yapmak, bitirmek, milletin hizmetine sunmak". 

HABERE YORUM KAT