ISIDEM Yalıtım, ISH Fuarı'nda inovasyon sergiledi

ISIDEM Yalıtım, ISH Fuarı'nda inovasyon sergiledi

ISIDEM Yalıtım 14 – 18 Mart tarihleri arasında sıhhi tesisat, ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe dünyanın lider ticari fuarı ISH Frankfurt’ta ürünlerini sergiledi.

FRANKFURT - Sektör profesyonellerinin büyük bir ilgiyle takip ettiği 1960 yılından buyana iki yıl da bir düzenlenen ISH Fuarı’nda ISIDEM Yalıtım, Coolflex (elastomerik kauçuk köpüğü), Flexiduct (esnek hava kanalları) ve Duct Connect (kanal bağlantı parçaları) markalı inovatif ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

ISH fuarına altı yıldan buyana aralıksız katılım sağlayan ve ürünlerinin önemli bir bölümünü Avrupa pazarına ihraç eden ISIDEM Yalıtım’ın, 2016 yılı içerisinde ürettiği ve Türkiye’de ilk olma özelliği taşıya iki yeni ürünü Coolflex HF (halojen içermez) ve Coolflex HT (EPDM esaslı) ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

Küresel rekabet için ARGE ve inovasyon

Sektör ile ilgili gelişmelerin odak noktası olan ISH Frankfurt Fuarı'nı değerlendiren ISIDEM Yalıtım Genel Müdürü Murat Erenoğlu şunları söyledi: “Fuarlarda sektör profesyonelleri ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sayede mesajlarımızı, yeni teknoloji ve ürünlerimizi birinci elden paylaşabiliyoruz. Yine sektörün ihtiyaçlarını somut veriler dâhilinde analiz edebiliyoruz. Sektör profesyonellerinden aldığımız bilgileri ve talepleri ARGE bölümleri ile paylaşarak, sektörün ihtiyaçlarına uygun, ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. 2016 yılı içerisinde ürettiğimiz ve Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Coolflex HF ve Coolflex HT elastomerik kauçuk köpüğü ürünleri bu çalışmaların neticesidir. Günümüzün bu zorlu küresel rekabet ortamında Ar-Ge faaliyetlerinin sürekliliğini sağlayan ve inovasyonlarını hayata geçirebilen işletmeler ancak sürdürülebilir rekabet avantajı yakalayabilir. İşletmeleri sürdürülebilir rekabet avantajı kazanmış ülkeler ise zenginleşebilir. ISIDEM Yalıtım olarak tüm çalışmalarımızı bu bilinç şekillendiriyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT