Schleswig-Holstein Türk Toplumu'ndan film galası

Schleswig-Holstein Türk Toplumu'ndan film galası

Schleswig-Holstein Türk Toplumu, Schleswig-Holstein'da gerçekleşecek "Aşktan Geriye Ne Kaldı" filminin galası için davette bulundu.

Schleswig-Holstein Türk Toplumu, “Was von der Liebe bleibt” (Aşktan Geriye Ne Kaldı) adlı filmin Schleswig-Holstein galasına ve ardından gerçekleştirilecek tartışma programına katılım için davet ediyor.

Etkinlik, 03 Mayıs 2024 Cuma günü saat 18.00’de Dreiecksplatz’daki STUDIO Filmtheater salonunda gerçekleşecek. Yönetmen Kanwal Sethi ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müsteşarı Silke Schiller-Tobies de etkinlikte yer alacak.

Tartışma programına katılacak diğer isimler arasında Hatice Erdem (AWO Schleswig-Holstein), Dr. Julia Trinh (Mülteci, İltica ve Göç Eyalet Komisyonu Danışmanı) ve Martin Link (Schleswig-Holstein Mülteci Konseyi Genel Müdürü) bulunuyor. Etkinliği yönetecek kişi ise Murat Baydaş (Paritätische Schleswig-Holstein) olacak.

"Bu ilham verici ve aydınlatıcı akşamda sizi de aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz" diyen Schleswig-Holstein Türk Toplumu, filmin biletine internet sitesinden de ulaşılabileceğini vurguladı.

İşte biletin alınabileceği internet sitesi:

-https://www.studio-filmtheater.de/film/was-von-der-liebe-bleibt

Daha fazla bilgiyi davetiyede bulabilirsiniz.

was-von-der-liebe-bleibt-1.jpg

ARTI49

HABERE YORUM KAT