Alman devi Porsche güncellenen modelinin yeni fiyatını duyurdu

Alman devi Porsche güncellenen modelinin yeni fiyatını duyurdu

Porsche Panamera'yı bir kez daha güncelleyerek otomobil tutkunlarıyla yeni fiyatını paylaştı.

Almanya'nın lüks otomobil devi Porsche, Panamera modelini bir kez daha güncelleyerek araca daha fazla elektronik aksam, daha büyük bir batarya ve yeni bir görünüm kazandırdı.

Üçüncü nesil Panamera'nın Mart ayında teslimatların başlayacağını duyuran Porsche, Panamera'nın başlangıç fiyatının 107.800 Euro olduğunu açıkladı.

YENİ ÖZELLİKLER

Yenilenen modelde, revize edilmiş bir V6 benzinli motor bulunuyor. Artık 2.9 litrelik bir hacme sahip olan motor, 260 kW/353 hp güç üretiyor. Ayrıca, yeni bir V8 benzinli motor ve daha güçlü bir elektrik paketi ile turbo e-hibrit sistem çıkışını 500 kW/680 hp'ye yükseltiyor.

Panamera'da bataryanın 26 kWh'ye çıkarılmasıyla tamamen elektrikli menzilin 91 kilometreye kadar çıktığı belirtiliyor. Porsche, orta vadede dört plug-in versiyon sunmayı planlıyor.

Üreticiye göre, aracın dış tasarımında kapılar dışındaki her sac metal parçası yeniden modellendi. Ancak, selefine benzer bir şekil ve formata sahip olmasıyla birlikte, kanatların daha güçlü bir şekilde kalıplanmış olduğu vurgulanıyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT