Alman dans yarışmasında kostüm polemiği: "İç çamaşırı görünüyordu..."

Alman dans yarışmasında kostüm polemiği: "İç çamaşırı görünüyordu..."

Dün akşam Let's Dance yarışmasında partneri Mark Keller ile tango performansı sergileyen Kathrin Menzinger, giydiği elbise nedeniyle sosyal medyada eleştirilerin odağı oldu.

Alman dans yarışma programı Let's Dance'te, ünlülerin dans performansları kadar dans ederken giydikleri kıyafetler de ön plana çıkıyor. Özellikle jüri üyeleri Jorge González ve Motsi Mabuse, gösterilerin ardından değerlendirmeleriyle, ünlülerin kıyafetleriyle doğrudan ilgileniyor.

Ancak bu hafta sosyal medyada alışılmışın dışında bir durum yaşandı. Kathrin Menzinger, aldığı olumlu yorumların dışında çok sayıda olumsuz eleştiri aldı ve hatta bunların bazıları hakaret boyutlarına ulaştı. Dün akşam Mark Keller ile tango yapan Menzinger'in giydiği kırmızı elbise, polemiklere neden oldu.

Menzinger'in kısa elbisesi, hemen her hareketinde yukarı doğru kayıyor ve iç çamaşırını ortaya çıkarıyordu. Bir kullanıcı "Hayır, bu hiç hanımefendice değildi Kathrin" yorumunda bulunurken, başkaları da onu destekledi.

Bir diğer kullanıcı ise "Kathrin'in üzerindeki bu çok kısa kostüm de neyin nesi? Tam bacaklarının arasını görebiliyordunuz" yorumunu yaptı.

Bazı kullanıcılar ise bunun odak toplamak için bir taktik olduğunu ileri sürdü.

Kathrin Menzinger (@kathrin_menzinger)'in paylaştığı bir gönderi

ARTI49

HABERE YORUM KAT