Yeni bakan Nureddin Nebati'nin Milli Görüş sicili de ortaya çıktı!

Yeni bakan Nureddin Nebati'nin Milli Görüş sicili de ortaya çıktı!

Lütfi Elvan'ın yerine Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Nureddin Nebati'nin Fethullah Gülen ile çektirdiği fotoğraf, yönetim kurulunda bulunduğu derneklerin ardından Mili Görüş sicili de ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla dün yayımlanan Resmi Gazete'de Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan görevden 'affını' istemiş, Elvan'dan boşalan bakanlığa da Nureddin Nebati atanmıştı.

SİCİLİ GÜNDEM OLDU

Atama kararı sonrası Nebati'nin sicili de tartışma konusu oldu.

Fethullah Gülen ile yan yana çekilen fotoğrafı, yönetim kurulunda bulunduğu derneklerin ardından şimdi de Milli Görüş sicili ortaya çıktı.

''SAADET PARTİSİ'NE AİT BİLGİSAYARI ALIP GİTTİ''

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Şama, sosyal medya hesabından Nebati'nin Saadet Partisi'de görevli iken AK Parti'ye katıldığını, görevden ayrılırken de Saadet Partisi'ne ait bilgisayarı yanında götürdüğünü yazdı.

Şama, ''YENİ BAKANIN BİZDEKİ SİCİLİ Nurettin Nebati, Saadet Partisi'nin Bakırköy İlçesi'nde görevliydi. Bir gün gömlek çıkarıp AKP ve dostlarının yanına gitmişti. Ama giderken cihat teşkilatının bilgisayarlarını da babasının malıymış gibi beraberinde götürmüştü. Onun bizdeki sicili budur'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT