Türkiye bağlantılı çete yılbaşı gecesinde de Almanya gündeminde: 15 yaşındaki kıza çarpan kadın polise yumruk attılar

Türkiye bağlantılı çete yılbaşı gecesinde de Almanya gündeminde: 15 yaşındaki kıza çarpan kadın polise yumruk attılar

Almanya'da "Remmo" adıyla faaliyet gösteren suç makinesi aşiretin üyeleri yılbaşı gecesinde de gündem oldu: 15 yaşındaki çocuğa çarpan kadın polise yumruk atıp kaçtılar! Öte yandan, 15 yaşındaki çocuğun durumu da ağır...

Almanya'nın başkenti Berlin'de, "Remmo" adıyla faaliyet gösteren suç makinesi aşiretin üyeleri yılbaşı gecesinde de Almanya'nın gündemine girdi.

Yeni yıl arifesinde gece yarısı Neukölln bölgesindeki Buckow'da bir kaza meydana geldi. Bir polis sprinter aracı acil durum sürüşü sırasında Alt-Buckow yolunda 15 yaşındaki bir kıza çarparak ağır yaraladı. "Tagesspiegel" gazetesi, kızın Remmo aşiretinin bir kızı olduğunu duyurdu.

KADIN POLİSE YUMRUKLA VURDU

Polise göre, 15 yaşındaki kız "aniden köy kilisesinin yakınındaki sokağa girdi". Remmos'un villası köy kilisesinin karşısında yer alıyor. Çarpışma sonucunda kız çocuğu başından ve gövdesinden ciddi şekilde yaralandı. Kazadan sonra bir yabancının polis aracına yaklaştığı ve aracı kullanan kadın polisin yüzüne yumruğuyla birkaç kez vurduğu bildirildi.

Polise göre şüpheli, orada bulunan diğer kişilerin yardımıyla kaçmayı başardı. Akrabalarının 15 yaşındaki çocuğu hastaneye götürdüğü aktarıldı. Polis memuru da saldırı sonucu yaralandı. Hastanede ayakta tedavi edildi.

SÜREKLİ MANŞET OLUYOR

Remmo klanı her zaman manşetlerde yer alıyor. Aslen Türkiye'nin Güneydoğu Anadolu bölgesinden gelen bu ailenin üyeleri 2017 yılında Bode Müzesi'nden 100 kilogramlık altın sikkenin çalınması, 2019 yılında Dresden'deki Yeşil Kasa'nın soyulması ve 2021 yılında Kurfürstendamm'da bir para nakil aracının soyulması olaylarına karıştı.

Genellikle renkli olan Remmoslar, Berlin ve Brandenburg'daki villaları ve bir kaplan yavrusuna sahip olmalarıyla ilgili tartışmalar nedeniyle de dikkat çekiyor. Klanın lideri, en az 13 çocuk babası olan Issa Remmo...

Remmo aşireti son olarak, Berlin'de "firar" planıyla gündem olmuştu.

ARTI49

HABERE YORUM KAT