Stuttgart'ta kovalamaca: Mercedes'i yakmaya çalıştı, yoldan geçen yurttaş yakaladı

Stuttgart'ta kovalamaca: Mercedes'i yakmaya çalıştı, yoldan geçen yurttaş yakaladı

Almanya'da psikolojik sorunları olduğu tespit edilen bir kişi, iddiaya göre Mercedes marka aracı yakmaya çalışınca, bir Alman vatandaşı tarafından kovalanarak yakalandı.

Almanya'nın Stuttgart şehrinde, Mercedes CLA marka aracı ateşe vermeye çalıştığı öne sürülen bir kişi, o sırada yoldan geçen ve kendisini fark eden bir Alman vatandaşı tarafından kovalanarak yakalandı.

Stuttgart polisinin aktardığına göre, Cumartesi akşamı saat 22:30 sularında, Dobelstraße'den geçen bir vatandaş, elindeki bez parçasını yakıt kapağını açarak, park halindeki bir otomobilin deposuna sokmaya çalışan şüpheliyle karşılaştı.

Olay yerinde polisi arayarak ihbarda bulunan vatandaş, kaçması üzerine 26 yaşındaki şüpheliyi Dobelstraße tramvay durağına kadar kovaladı. Burada bekleyen polis memurları tarafından yakalanan şüpheli, gözaltına alındı.

ALEV ŞANS ESERİ KENDİLİĞİNDEN SÖNDÜ

Şüphelinin, Mercedes CLA model arabanın yakıt doldurma kapağını açtığı ve kağıt mendil yerleştirdiği, ardından ateşe verdiği tespit edildi. Ateşin, yakıt deposuna ulaşamadan, kendiliğinden sönmüş olması nedeniyle, araçta herhangi bir hasar meydana gelmedi.

Yapılan ilk incelemelerin ardından, şahsın alkollü ve psikolojik sorunlar içerisinde olduğu açıklandı.

Polis, karakoldaki işlemlerin ardından genç kundakçıyı, bir psikiyatri kliniğine götürdü.

ARTI49

HABERE YORUM KAT