Sedat Peker Mehmet Ağar'ın milletvekili oğlunun üniversite öğrencisine tecavüz edip öldürdüğünü iddia etti

Sedat Peker Mehmet Ağar'ın milletvekili oğlunun üniversite öğrencisine tecavüz edip öldürdüğünü iddia etti

Suç örgütü lideri Sedat Peker, "Mehmet Ağar ve Pelikancıların gerçek yüzü (ödeşmek adettendir) " ismiyle bir video paylaştı

Suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası çektiği videolara bir yenisini ekleyerek "Mehmet Ağar'ın oğlunu tecavüzden şikâyet eden kadın ertesi gün ölü bulundu" iddiasında bulundu.

Peker, bu videoda Elazığ'da yerel televizyon kanalında sunuculuk yapan Kazakistan uyruklu Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Yeldana Kaharman’ın ölümü ve Tolga Ağar hakkında konuştu.

Peker ''Bir gün kızcağız jandarmaya gidip kızcağız bana tecavüz edildi diyor. 18 yaşında. Kız şikayet ediyor, daha sonra helikopterle gelip bu kardeşi babası (Mehmet Ağar) aldırıyor. Kız ertesi günü ölü bulunuyor. Ne kadar enteresan ve ne kadar acı değil mi? Kendi kızımız için dünyaları yakarız dedik ama orada bir garip öldü ve herkes biliyor. Kimse ağzını açmıyor. Hani kadın kuruluşları? Bir tane gördünüz mü bu olay için eylem yapan? E derin devletin başı. Adam ne istiyorsa o oluyor. Şimdi daha da derin oldu." ifadelerini kullandı.

İŞTE SEDAT PEKERİN VİDEOSUNUN TAMAMI:

HABERE YORUM KAT