Nazi torunu, AfD'ye karşı uyardı: Onlar da böyle başladı

Nazi torunu, AfD'ye karşı uyardı: Onlar da böyle başladı

Nazi savaş suçlusu Hermann Göring'in torunu Bettina Göring, AfD'nin siyasi kampanyalarındaki "Nazi benzerliğine" dikkat çekti...

Nazi savaş suçlusu Hermann Göring'in torunu Bettina Göring, Alman kamuoyunu aşırı sağcı AfD'ye karşı uyardı. Göring, partinin Nazi yöntemleri kullandığını öne sürdü.

Katıldığı "Die Wochentester" podcastinde AfD'nin azınlıkların kitlesel olarak sınır dışı edilmesi için Nazi stratejileri kullandığını ileri süren Göring, "Aynı oyun kitabını görüyorum. Her şey yeniden gündeme getiriliyor. Ve bu nihai çözüm, herkesi dışarı atmak isteyen bu insanlar. Nazilerle tam da böyle başladı" diye konuştu.

"BİR YERE VARAMAZSINIZ"

AfD'ye karşı düzenlenen protestolardan memnuniyetini "Bu kadar çok insanın ayağa kalktığını görmek beni mutlu etti. Görünüşe göre insanların uyanması için kötü bir şeylerin olması gerekiyor" ifadeleriyle dile getiren Göring, "Şu anda kovmak istedikleri Afrikalılar. Sonra Müslümanları. Yahudiler de kesinlikle onlara katılacak. Ya da belki geyler ve lezbiyenler... Ancak 'Siz Nazisiniz', 'Siz şeytansınız' derseniz hiçbir yere varamazsınız" dedi.

ARTI49

HABERE YORUM KAT
1 Yorum