Lidl'de izdiham: 7 dakikada tükendi

Lidl'de izdiham: 7 dakikada tükendi

Hessen'de, henüz açılmadan bir Lidl mağazasının önünde toplanan yurttaşlar, mağaza açılır açılmaz 7 dakika içinde tüm havai fişekleri satın aldı.

Almanya bu yıl havai fişek satışlarında rekora gidiyor. Ülkenin geleneksel yılbaşı kutlama yöntemlerinden biri olan havai fişek gösterileri, bu senenin sonunda da gökyüzünü farklı renklerle donatacak.

Havai fişeklerin bir kutlama aracı olup olamayacağı kamuoyunda tartışmalara neden olurken, Alman polisi de kendilerine karşı bir silaha dönüşmesi ve yasa dışı gösterilerde kullanılması konusunda endişe duyuyor.

Havai fişek satış noktalarında uzun kuyruklar yaşanırken, ilginç bir örnek de Hessen'den geldi.

Hessen eyaletinin Dieburg kentinde bulunan bir Lidl mağazası henüz açılmadan, kapısında uzun bir kuyruk oldu. Çok sayıda vatandaş, mağaza açılır açılmaz havai fişeklerin dizili olduğu reyonlara hücum etti. Yalnızca 7 dakika sonra ise raflarda hiç havai fişek kalmadı.

O anları kayıt altına alan ve sosyal medyada paylaşan bazı sosyal medya kullanıcıları "izdiham" yorumunda bulunarak, "bir tartışma ya da kavga çıkmamasını" olumlu bulduklarını dile getirdiler.

ARTI49

HABERE YORUM KAT
3 Yorum