Koronavirüse yakalanan Uğur Dündar'dan haber!

Koronavirüse yakalanan Uğur Dündar'dan haber!

Koronavirüse yakalanan Sözcü yazarı Uğur Dündar, Demokrasi Arenası'na telefonla bağlanarak son durumunu anlattı.

Koronavirüse yakalanan Sözcü yazarı Uğur Dündar, bu hafta sunamadığı Demokrasi Arenası'na telefonla bağlanarak son durumunu anlattı. Koronavirüs geçiren Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ise genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek programa video konferans yöntemiyle bağlandı.

 Dündar, “Benim için çok büyük sürpriz oldu. Kendimi çok kolluyorum. Elimde kolonya ve dezenfektan şişeleriyle dolaşıyorum. 2 yıldır aşılarımı tümüyle yaptırdım. Dolayısıyla bu pandeminin seyri içerisinde piyango bize de isabet etti. Haftaya inşallah canlı yayında durum negatife çevrildikten sonra yine birlikte oluruz” diye konuştu.

Sağlık durumuna ilişkin Dündar, “Bende çok ağır seyretmiyor. Hatta hafif seyrediyor diyebilirim. Ufak semptomlar, sanki bir soğuk algınlığı, grip başlangıcı gibi belirtiler. Şu anda ateşim yok. Hafif bir koku ve tat kaybı var ama tam anlamıyla değil. Bol sıvı alıyor ve su tüketiyorum. Kendimizi bir an önce sağlığımıza kavuşturmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT