Koç Okullarının öğrenci servisi kaçırıldı

Koç Okullarının öğrenci servisi kaçırıldı

İstanbul'da Koç Okullarının öğrencilerini taşıyan servis içindeki öğrencilerle birlikte kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırıldı. Bir süre sonra öğrencileri indiren zanlı aracı Pendik'te park edip kaçtı. Her yerde aranıyor.

İstanbul’un seçkin eğitim kurumu Koç Okulları’nın öğrencilerini okula taşıyan öğrenci servisi içindeki öğrencilerle birlikte kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırıldı. Aracı kaçıran kişi bir süre sonra öğrencileri ve araçtaki hostesi indirdi. Koç okulu velileri büyük panik yaşadı. Kaçıran kişi daha sonra aracı Pendik’te terk ederek kayıplara karıştı.

Koç okulu öğrencilerini taşıyan servis sabah saatlerinde kırmızı ışıkta bekliyordu. O sırada dışarıdan gelen biri servis şoförünün camını tıklattı ve arka lastiğin patlak olduğunu söyledi. Şoför bunun üzerine anahtarı aracın üzerinde bırakarak lastiğe bakmaya indi. Diğer kişi bunu fırsat bilip öğrenci dolu servis aracının direksiyona geçti ve aracı hareket ettirdi.

Servis şoförü de aracın peşinden koştu ama yetişemedi. Zanlı servisteki 10 öğrenci ve hostesi Göztepe yakınlarında indirerek araçla kaçmaya devam etti. Öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayın haber verilmesi üzerine harekete geçen polis kaçırılan aracı Pendik’te terk edilmiş halde bulundu. Aracı bırakıp yaya olarak kaçan zanlı aranıyor.

Koç okulu da olaydan sonra bilgilendirme notu gönderip öğrencilerin Rehberlik ve Psikolojik Danışma Birimi’nce takip edildiğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT