Kavga büyüyor: Yanardağ'dan İnce'ye 'Sarayın yeni muhbiri yine kıvırmış' yanıtı

Kavga büyüyor: Yanardağ'dan İnce'ye 'Sarayın yeni muhbiri yine kıvırmış' yanıtı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bugün 2018 seçimleri gecesinde yaşananlara ilişkin yaptığı açıklamalarda TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağı da hedef alırken; Yanardağ, İnce'ye yanıt verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün seçim gecesi yaşananları anlatacağını duyurmuş, genel merkez binasında bugün kameraların karşısına geçen İnce, ''Ben seçim gecesi yalnız değildim. Engin Altay yanımdaydı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yanımdaydı. Tanju Özcan yanımdaydı. Hasan Akgün yanımdaydı, 50-60 kişi hep birlikteyiz. Adam 2002, 2004, 2007, 2010, 2011, 2014, 2015’te iki seçim kazandı. 2016 referandumunu da 2017 referandumunu da kazandı. Adam kazandı değil, ama sallandı'' demişti. 

İnce açıklamalarında ayrıca TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağı da sert ifadelerle hedef almıştı. 

YANARDAĞ'DAN SERT YANIT 
İnce'nin açıklamalarına Merdan Yanardağ sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

''Sarayın yeni muhbiri yine kıvırmış.. Seçim gecesi neden halkın önüne çıkmadığını yine açıklamamış. Biz nerede olduğunu biliyoruz, halkın karşısına neden çıkamadın, onun hesabını ver. İhanetini örtmek için, yine bana saldırmaya kalkmış. Hadi başka kapıya'' diyen Yanardağ şu ifadeleri kullandı:

''Uyanık.. "Yanımda milletvekilleri vardı yerim belliydi" demiş. Yerini biz de biliyorduk. Ne yaptığını zaten yanındakiler anlattı. Lüks oteldeydin. Neredeydin derken, halkın karşısına neden çıkmadın, ülkeyi neden yüzüstü bıraktın, onu soruyoruz! Dedik ya; soytarılığın lüzumu yok!

Sarayın yeni soytarısı, iftira atmayı sürdürmüş. Ucuz ve bitik bir siyasetçiden başka şey de beklenmez. Rejimin muhbiri cinlik yaparak ekrana çıkmaya çalışıyor. Yaptığımız açıklamada bütün iddialarını tek tek çürüttük. CHP ile olan ilişkinin ne olduğunu açıkladık, çuvalladı.''

 

HABERE YORUM KAT