İşkenceci üvey anne, Ankara'ya nakledildi

İşkenceci üvey anne, Ankara'ya nakledildi

Kayseri'de üvey çocuklarına işkence yapmak suçundan 46 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Kayseri Kapalı Cezaevi'nde tutuklular tarafından dövülerek hastanelik edilen Songül A., Ankara'ya nakledildi.

Kayseri'de 5 ve 7 yaşındaki iki üvey çocuğuna işkence yapmak suçundan 46 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Kayseri Kapalı Cezaevi'nde hükümlü ve tutuklular tarafından dövülerek hastanelik edilen Songül A., Ankara'ya nakledildi.

16 Aralık'ta 46 yıl hapis cezasına çarptırılan Songül A., kaldığı Kayseri Kapalı Cezaevi'nden geçen perşembe günü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Adli Tabipliğe getirildi. Songül A., iddiaya göre tutuklu veya hükümlüler tarafından dövülünce, cuma günü gece saatlerinde tekrar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. İşkenceci üvey anne, acil servisin travma bölümünde 'darbe, dayak, bükülme, ısırılma veya tırmalanma, başın yüzeysel yaralanması tanısı' ile tedavi uygulandı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından Songül A., jandarmalar tarafından tekrar cezaevine götürülerek, revire konuldu.

Cezaevindeki bu gelişmeler üzerine Songül A.'nın, can güvenliği açısından başka bir cezaevine nakledilmesi kararlaştırıldı. Sevk kararı uyarınca Songül A., dün gece yarısı güvenlik önlemleri altında Ankara Sincan Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT