'Hazmedemiyorum'

'Hazmedemiyorum'

Süleyman Soylu, CHP'nin anketlerde önce çıkması üzerine, "Kılıçdaroğlu’nun Ankara Büyükşehir Belediyesine adım atacağı, zafer naralarıyla içeriye gireceği fotoğrafı hazmedemiyorum" dedi.

ANKARA - AKP'ye geçmeden önce "Paçalarından yolsuzluk akıyor. Türkiye'de ihale ve yandaş belediyeciliği yapılmaktadır" diye konuşan ve Erdoğan'ı İsrail'e boyun eğmekle, emir eri olmakla suçlayan ancak bakan olduktan sonra Erdoğan için canını vereceğini iddia eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’da seçim çalışması yaptı.

Ankara’da da 10 gün boyunca gece saatlerine kadar çalıştığını söyleyen Soylu, "Sadece bir sebepten dolayı çalıştım. Cumhurbaşkanımız üzülmesin diye çalıştım. Bir de hazmedemiyorum arkadaş. Kılıçdaroğlu’nun Ankara Büyükşehir Belediyesine adım atacağı, zafer naralarıyla içeriye gireceği fotoğrafı hazmedemiyorum. 24 saat değil, 48 saat değil, 72 saat değil bana bin saat çalış deseler çalışırım” dedi.

“Bize nefes aldırmazlar”

Bir sıkıntıya düştükleri takdirde 4,5 yıl kendilerine nefes aldırmayacaklarını ileri süren Bakan Soylu “Bize nefes aldırmalarından geçtik. Zaten 6-7 yıldır neler yapıyorlar biz niye MHP ile cumhur ittifakını oluşturduk. 6-7 yıldır yapmadıkları kalmadı. 10 bin dolara bizi çaktılar. Yukarı getirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bizim hedefimiz var 25 bin dolara gelebilmek. Türkiye’ye tek bir çivi çakmayalım istiyorlar. Türkiye ilerlemesinler, büyümesine istiyorlar. Bakın kimlerle birliktelik yapıyorlar. Elimizde öyle belgeler, raporlar var ki, HDP ile kucak kucağa oturmuşlar Türkiye’nin yarınlarının karanlık olması planlarını yapıyorlar” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT