Gurbetçiler organizasyon şirketlerini tercih ediyor

Gurbetçiler organizasyon şirketlerini tercih ediyor

Kardelen Event temsilcisi Hüseyin Tezgider ve Necla Güreş, Avrupa genelinde düğün, nişan, kına ve özel etkinliklerde verdikleri hizmetlerin büyük talep gördüğünü söylediler.

FRANKFURT - Almanya'da yürüttüğü sosyal faaliyetlerle tanınan Hüseyin Tezgider, yıllardır sürdürdüğü organizasyon çalışmalarına Necla Güreş ile birlikte Kardelen Event olarak devam ettiklerini söyledi.

Gurbetçi vatandaşların her detayla tek tek ilgilenmek yerine, bütün bir organizasyonu tek bir şirkete vermeyi tercih ettiklerini dile getiren Tezgider, "Böylelikle toplam fiyat daha da düşüyor. Vatandaşlar salon, müzik sistemi, ikram gibi kalemleri teker teker alırlarsa, bize ödedikleri toplam fiyattan daha fazla para harcamış olurlar. Üstelik haftalarca boşu boşuna uğraştıklarıyla kalırlar. Biz sürekli aynı firmalarla çalıştığımız için çok daha uygun koşullarda fiyat alıyoruz" şeklinde konuştu.

Etkinliklerde yanınızdayız

Yılların verdiği tecrübeyle güler yüzlü hizmet sunduklarını belirten Necla Güreş ise "Düğün, kına, nişan, sünnet gibi tüm özel günlerinizde dekor ve bütün ihtiyaçlarınızı karşılamak suretiyle yanınızdayız. Kendimize ait kına tahtını da uygun şartlarda kiralıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bilgi için: 017664434057

kardelen.jpg

HABERE YORUM KAT